ماشاالله کردستی  (1281-1351)

ماشاالله کردستی در شهر قم به دنیا آمد. او اصالتاً به خاندان افشاری تعلیق داشت. (جد هفتم وی شاهرخ، نوه نادرشاه افشار و آخرین پادشاه سلسله افشاری بود)

وی بعد از اتمام تحصیلات به تهران آمد و به عنوان مترجم در شرکت نفت مشغول به کار شد. او با توجه به ذوق ادبی، نام خانوادگی کُردستی را برگزید. (به مفهوم پاکدستی و امانتداری_ کُر= پاکی، آب پاک)

به دلیل تسلط وی بر زبان انگلیسی . علاقه به شغل معلمی، در سال 1355، نخستین کلاس زبان خود با متد audio-lingual  را در تهران تشکیل داد و تا پایان عمر (17/10/1351) ، شاگردان زیادی را تربیت نمود. کلاسهای زبان خصوصی او، از نظر کیفیت و سرعت فراگیری ، در منطقه امیریه ، خیابان جمال الحق و نارمک، زبانزد بود.

ایرج کردستی (1313-1379)

ایرج کردستی در دهم آبان سال 1313 در شهر بم به دنیا آمد. او در 7 سالگی به اتفاق خانواده به تهران آمد. او در دبیرستان دارالفنون درس خواند و با کسب رتبه ششم در کنکور 1331 موفق به قبولی در رشته پزشکی، دانشگاه تهران شد و به صورت همزمان در دانشکده افسری نیز مشغول تحصیل علوم نظامی شد.

وی معتقد بود که تنها راه پرهیز از جنگ و خشونت میان انسانها، استفاده از زبان مشترک است و باودر داشت کشورهایی که زبانهای  بین المللی در آنها رواج بیشتری دارند، متحدان بیشتری داشته و کمتر دچار جنگ و اختلاف با اسیر ملل شده و در تیجه بسیار قدرتمند میگردند. لذا در سالهای پایانی عمر، شخصاً اقدام به تاسیس مؤسسه فرهنگی کردستی نمود و مدیریت امور اجرایی آن را به فرزندش علی کردستی سپرد و از او خواست تا پس از تقسیم کامل منافع حاصل از آن میان مدرسین، کارکنان ، مدیران و ...، سود حاصل را صرف تاسیس و تجهیز مراکز فرهنگی_آموزشی و خدمت رسانی بیشتر به مردم شریف ایران نماید. او در تاریخ 27/6/1380  بدرود حیات گفت.

علی کردستی 1354

علی کردستی متولد سوم آبان سال 1354 است. زبان انگلیسی را با اصرار پدر در سنین نوجوانی فرا گرفت و از سال 1373 (19 سالگی) تدریس زبان انگلیسی را آغاز نمود. علی رغم آنکه رشته تحصیلی او مهندسی صنایع و طراحی سیستمها است، عشق به تدریس زبان انگلیسی، او را تا عالی ترین مجامع آموزش زبان و کلاسهای درس بزرگترین اساتید طراحی سیستم های آموزش زبان در معتبرترین دانشگاههای دنیا کشاند.

او مبتکر روش "تحلیل سطح زبان " است و این روش را جایگزین تعیین سطح های سنتی نموده است. از دیگر خلاقیتهای او، طراحی سیستم کنترل کیفی آماری و تئوری بازی ها در آموزش است. تدوین کتابهای آموز زبان English Eyes ، تاسیس نخستین مرکز آموز زبان هوشمند در ایران و سامانه استاندارد روش تدریس جلسات آموزشی و کتابهای WEB-BOOKS  از ابتکارات دیگر او است.